Perioada de înscriere la distanță (prin e-mail și/sau telefonic) a candidaților pentru cursul de formare a subofițerilor în activitate, specialitățile militare parașutiști comando și forțe speciale a fost prelungită până la data de 15.06.2020.
            În acest sens, cetățenii români care doresc să înceapă procesul de recrutare pot contacta personalul birourilor informare-recrutare din cadrul centrelor militare de care aparțin cu domiciliul, la numerele de telefon și adresele de email publicate aici.
Telefonic și/sau prin email sau fax se vor obține informațiile solicitate și se vor transmite informațiile și documentele necesare înscrierii, respectiv întocmirii dosarului de candidat.
            Până la încheierea stării de urgență, se suspendă activitatea de selecție a candidaților pentru cariera militară din cadrul centrelor zonale de selecție și orientare.
Pentru mai multe informații (perioada de înscriere, criterii de recrutare și selecție, număr de locuri, documente necesare, etape de parcurs etc.) vă invităm să contactați birourile informare-recrutare și să accesați pagina de Facebook RecrutareMApN.
Top