În vederea respectării regulilor de distanțare socială, înscrierea candidaților pentru instituțiile de învățământ universitar militar (ofițeri), pentru unitățile de învățământ postliceal militar (maiștri militari și subofițeri) și pentru funcțiile de soldat/gradat profesionist (SGP) continuă de la distanță, online, până la data de 29 aprilie 2020.

Totodată, în perioada 30 martie - 29 aprilie 2020 se pot face înscrieri, în același mod, și pentru cursurile de formare a ofițerilor și subofițerilor în activitate ('filiera indirectă').

În acest sens, cetățenii români care doresc să înceapă procesul de recrutare pot contacta personalul birourilor informare-recrutare din cadrul centrelor militare de care aparțin cu domiciliul, la numerele de telefon și adresele de e-mail publicate în tabelul de mai jos.

Telefonic și/sau prin e-mail sau fax se vor obține informațiile solicitate și se vor transmite informațiile și documentele necesare înscrierii și/sau întocmirii dosarului de candidat, după caz.

Până la încheierea stării de urgență, se suspendă activitatea de selecție a candidaților pentru cariera militară din cadrul centrelor zonale de selecție și orientare.

Pentru mai multe informații (perioada de înscriere, criterii de recrutare și selecție, număr de locuri, documente necesare, etape de parcurs etc.) vă invităm să contactați birourile informare-recrutare și să accesați pagina de Facebook RecrutareMApN.

Descarcă tabelul în format Excel

Top