În vederea limitării la minimum a deplasărilor și interacțiunilor cetățenilor, înscrierea candidaților pentru profesia militară se desfășoară de la distanță.
În acest sens, cetățenii români care doresc să înceapă procesul de recrutare pot contacta personalul birourilor informare-recrutare din cadrul centrelor militare de care aparțin cu domiciliul, la numerele de telefon și adresele de e-mail publicate în tabelul de mai jos (accesați link-ul).
Telefonic și/sau prin e-mail sau fax se vor obține informațiile solicitate și se vor transmite informațiile și documentele necesare înscrierii și/sau întocmirii dosarului de candidat, după caz.
În perioada 18-31 martie 2020 se suspendă activitatea de selecție a candidaților pentru cariera militară din cadrul centrelor zonale de selecție și orientare.

Vă reamintim că în această perioadă se pot face înscrieri pentru învățământul universitar și postliceal militar, precum și pentru ocuparea funcțiilor de soldat/gradat profesionist (SGP).
Pentru mai multe informații (perioada de înscriere, criteriile de recrutare și selecție, număr de locuri, documente necesare, etape de parcurs etc.) vă invităm să contactați birourile informare-recrutare și să accesați pagina de Facebook 
RecrutareMapn.

Descarcă tabelul în format Excel

Top