Forbes Kids Festival – Pași către viitor! - 2019

Stand de prezentare a profesiei militare


              Direcția generală management resurse umane împreună cu Centrul Militar Zonal București a organizat un stand de prezentare a profesiei militare în cadrul evenimentului Forbes Kids Festival – Pași către viitor!, care a avut loc sâmbătă, 06.07.2019, în Parcul Mogoșoaia.
                Cu acest prilej, cei interesați – copii și părinți, deopotrivă, au putut sta de vorbă cu recrutorii militari pentru a afla cum pot deveni, la rândul lor, militari, care sunt avantajele acestei profesii și cum este viața în mediul militar.
            Toți cei interesați de cariera militară au primit informații despre condițiile de recrutare și selecție, admiterea în colegiile naționale militare, în învățământul universitar militar care formează ofițeri, în învățământul postliceal militar care formează maiștri militari și subofițeri, precum și la programele de instruire a soldaților și gradaților profesioniști.
            Totodată, în funcție de preferințele și aptitudinile sau aspirațiile declarate ale celor interesați de cariera militară, aceștia au fost îndrumați și consiliați în vederea alegerii profesiei militare și au primit materiale de informare - pliante, flyere, reviste și alte materiale promoționale.

Top